Ciao! Welkom op meladolcevita.com

Via onderstaand contactformulier kunt u contact opnemen voor vragen over recepten of bij interesse voor samenwerkingen. Ik bied verschillende samenwerkingen aan, waaronder:

 • Receptontwikkeling met fotografie en/of videografie
 • Product fotografie
 • Gesponsorde social media posts met promotie
 • Advertentieruimte op meladolcevita.com

In overleg kunnen we wellicht een mooie samenwerking opzetten. Inmiddels mag ik mij dankbaar prijzen dat ik met een aantal merken heb mogen samenwerken. Denk hierbij aan merken zoals Steviala, Ketofit, Afvallen met Bregje, Binky Protein, Mishubaking, Foreversnack, Gutness Lifestyle en De Koolhydraatarme Keuken. Wellicht dat uw merk binnenkort ook in dit rijtje staat. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@meladolcevita.com .

Email

info@meladolcevita.com

KVK nummer 

83525351

Adresgegevens

Akerstraat Noord 292

6431 HW, Hoensbroek

Nederland

Telefoonnummer: 06-55198741

  Veelgestelde vragen:

  Mag ik je recept en een foto ervan delen op mijn social media accounts?

  Graag! Maar ik zou het fijn vinden als je voor het recept naar mijn website verwijst in plaats van zelf het recept te delen.

  Wat voor camera en statief gebruik je?

  Ik fotografeer met een Nikon D5500 vanaf een VANGUARD ALTA PRO 2+ 263CGHT statief.

  Maak je gebruik van affiliate links?

  Ja, dat klopt. Hier ben ik ook gewoon transparant over. Bijna alle uitgaande linkjes in mijn recepten zijn affiliate linkjes van bedrijven waar ik mee samen werk. Dit betekent dat ik een klein percentage ontvang van het aankoopbedrag wanneer je een bestelling doet via deze linkjes. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

  Hoe bereken je de macro’s in jouw recepten?

  Ik gebruik de gratis versie van de app MyFitnesspal. Hier vul ik zelf handmatig de ingrediënten in zodat ik zeker weet dat de macro’s zo correct mogelijk zijn. Het kan uiteraard voorkomen dat jouw uitgerekende macro’s iets anders uitkomen door het gebruik van andere merken.

  Ga je ook nieuwe samenwerkingen aan?

  Zeker! Ik bied verschillende soorten samenwerkingen aan en wil deze graag toelichten. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking, stuur dan een mailtje naar info@melaketovita.com of via het contactformulier op de contactpagina.

  Ik ben fan van jouw recepten! Mag ik deze zelf ook publiceren?

  Ik maak graag zo veel mogelijk mensen blij met mijn recepten. Daarentegen hecht ik ook veel waarde aan mijn intellectueel eigendom en auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan om mijn recepten te kopiëren en verder te verspreiden.