Koolhydraatarme jalapeno cheese stix

Spice up your day met deze koolhydraatarme jalapeno cheese stix! Cheesy, makkelijk snel te maken en lekker koolhydraatarm.

Als er één smaak combinatie is die ik de rest van m’n leven nog zou mogen eten, dan is het toch kaas met jalapeno pepers! Dat is echt mijn favoriet. Heerlijk gesmolten kaas en dan de kick van de jalapeno pepers. Daar mag je me echt voor wakker maken. Zo kwam ik uit op deze koolhydraatarme jalapeno cheese stix.

Voor dit recept gebruikte ik het Joseph’s Lavash bread. Dit is een heerlijke rechthoekige wrap met 12 gram koolhydraten in totaal. Dat is dus helemaal prima in een koolhydraatarme leefstijl. Het lavash bread is hoog in vezels en bevat daarnaast weinig calorieën. Ideaal voor een lekker low carb snack. Ik vulde het lavash bread met een vulling van roomkaas, geraspte kaas en jalapeno pepers. Zo makkelijk kan het zijn.

Je kunt de jalapeno cheese stix bruin bakken in de pan met een beetje olie. Maar je kunt ze ook bereiden in de aifryer! Plaats ze in het mandje en bak ze voor ongeveer 10 minuten.

Je kunt deze jalapeno cheese stix eten voor de lunch of serveer ze op een borrel plank met nog meer lekkere low carb snacks. Dat wordt gegarandeerd genieten.

Suikervrije sweet chili saus

Ik serveerde de jalapeno cheese stix met de suikervrije chili cheese saus van De Koolhydraatarme Keuken. Dit is een heerlijke sweet chili saus, zónder suiker of kunstmatige zoetstoffen. Ik was echt verrast toen ik deze saus voor de eerste keer probeerde. Het doet namelijk echt niet onder voor de sweet chili sauzen uit de supermarkt.

Op zoek naar nog meer lekkere pittige recepten? Ga dan naar de receptenpagina en klik bij de tags op ‘pittig’.

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto ervan deelt op Instagram en @melaketovita tagt!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1 Joseph's Lavash Bread
30 gram roomkaas
50 gram geraspte kaas
30 gram jalapeno's
Dip tip
20 gram sweet chili saus van De Koolhydraatarme Keuken

Directions

1.

Vulling maken - stap 1

Begin eerst met het maken van de vulling. Meng in een kom de roomkaas met de geraspte kaas. Snijd de jalapeno fijn en meng dit ook door de kaas.
Mark as complete
2.

Jalapeno cheese stix maken - stap 2

Snijd 1 lavash bread in 6 repen. Verdeel vervolgens de vulling op het midden en vouw dan de rolletjes dicht. Verwarm dan een pan met een beetje olie en bak de jalapeno cheese stix rondom bruin. Je kunt de stix ook in de airfryer bakken voor ongeveer 8 minuten.
Mark as complete

Notes

Dit recept bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een klein percentage ontvang van het aankoopbedrag wanneer je een bestelling doet via deze links. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *