Koolhydraatarme pizza bagels

1 uur

easy

6 pizza bagels

Op zoek naar een lekker recept voor de lunch? Maak dan eens deze koolhydraatarme pizza bagels! De bagels zijn gemaakt op basis van fathead deeg en met behulp van de Tefal Snack Collection met bagel platen.

Een tijdje geleden deelde ik al mijn recept voor koolhydraatarme bagels. Deze bagels zijn gemaakt op basis van fathead deeg, een echte keto klassieker. Fathead deeg bestaat uit gesmolten geraspte kaas, roomkaas, amandelmeel, tarwegluten en een ei. Heb je geen tarwegluten in huis? Dan kun je die bestellen via deze link bij Afvallen met Bregje, of vul het aan met extra amandelmeel. Ik gebruik de tarwegluten om een echte brood structuur na te bootsen. Ik maakte deze bagels met behulp van de Tefal Snack Collection met de bagel platen. Zodra de bagels gevormd en kort gebakken zijn gaan ze in de oven zodat ook de binnenkant goed gaar is.

Snijd de bagels vervolgens doormidden en verdeel hierover heen de pizzasaus, geraspte kaas, pepperoni of chorizo en Finger Lickin’ pizza kruiden van Green Gypsy. Deze kruiden zijn verkrijgbaar ook in de webshop van Afvallen met Bregje. Het fijne aan deze kruiden is dat ze geen rare ingrediënten hebben toegevoegd aan de kruiden, zoals zetmeel of suikers. Zet de pizza bagels vervolgens weer terug in de oven totdat de kaas gesmolten is. Serveer de pizza bagels met verse basilicum en bon appetito!

Benodigdheden

Voor dit recept heb je volgende nodig:

Dit recept maakt 6 halve koolhydraatarme fathead bagels. De genoemde macro’s zijn per halve pizza bagel.

Op zoek naar meer lekkere hartige recepten? Ga dan naar de receptenpagina voor meer!

Heb je deze koolhydraatarme pizza bagels ook gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto ervan deelt op Instagram en @melaketovita tagt!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1x het recept voor fathead bagels
50 gram pizzasaus
75 gram geraspte kaas
50 gram pepperoni of chorizo
Green Gypsy Finger Lickin' Spices kruiden

Nutritional Information

264 calorieën
2.2 gram koolhydraten
20.6 gram vetten
17.3 gram eiwitten

Directions

1.

Koolhydraatarme fathead bagels maken - stap 1

Maak de bagels zoals beschreven in mijn recept voor koolhydraatarme fathead bagels.
Mark as complete
2.

Koolhydraatarme pizza bagels maken - stap 2

Snijd vervolgens de bagels doormidden en verdeel hier de pizzasaus, geraspte kaas, pepperoni of chorizo en finger linkin' pizza kruiden overheen. Plaats de bagels weer terug in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Mark as complete

Notes

Dit recept bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een klein percentage ontvang van het aankoopbedrag wanneer je een bestelling doet via deze links. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *