Suikervrije aardbeien parfait

5 minuten

super easy

2 porties

Een suikervrij ontbijt hoeft niet moeilijk te zijn! Met deze suikervrije aardbeien parfait begin je de dag goed en voedzaam. Vul 2 glaasjes met Griekse yoghurt, vers fruit, Steviala Supreme Strawberry suikervrije aardbeien saus en maak het af met amandel chocolade vanille crunch van Go-Keto!

Sta je ook in de ochtend wel eens voor de koelkast en heb je géén idee wat je deze keer weer wilt gaan maken voor ontbijt? Met een yoghurt parfait zit je altijd goed! Ik maakte deze keer een suikervrije aardbeien parfait. Lekker fris en zomers!

Voor dit soort ontbijtjes gebruik ik altijd graag volle Griekse yoghurt van de Jumbo. Deze yoghurt heeft een lekkere volle smaak. Daarnaast vult volle yoghurt natuurlijk ook veel meer waardoor je langer verzadigd blijft. De perfecte basis dus voor een vullend ontbijt. Daarnaast staat dit ontbijtje ook binnen 10 minuten op tafel. Vul simpelweg twee glaasjes met de volle Griekse yoghurt, vers fruit (ik koos voor aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen) en Steviala Supreme Strawberry.

Maak het tot slot af met amandel chocolade vanille crunches van Go-Keto! Dit is een keto-vriendelijke snack op basis van amandelen en gezoet met erythritol. Lekker knapperig en de perfecte topping voor deze parfait. Een heel zakje van deze crunches bevat maar o.8 gram netto koolhydraten. Deze crunches zijn verkrijgbaar in de webshop van Go-Keto. Deze crunches met korting scoren? Gebruik dan de code ‘melaketovita‘ voor 10% korting! Klik via deze link en shop ze vandaag nog!

Benodigdheden

Voor dit recept heb je volgende nodig:

  • 2 glaasjes

Dit recept maakt 2 glaasjes met aardbeien parfait.. De genoemde macro’s zijn suiekrvrije aardbeien parfait. Wil je lagere koolhydraten? Verdeel het dan over 4 glaasjes.

Op zoek naar meer lekkere zoeterecepten? Ga dan naar de receptenpagina voor meer!

Heb je deze suikervrije aardbeien parfait ook gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto ervan deelt op Instagram en @melaketovita tagt!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
400 gram volle Griekse yoghurt
100 gram verse fruit mix
50 gram Steviala Supreme Strawberry
1 zakje Go-Keto Amandel Chocolade Vanilla Crunch

Nutritional Information

262 calorieën
15.8 gram koolhydraten
9.3 gram vetten
18.7 gram eiwitten

Directions

1.

Suikervrije aardbeien parfait maken - stap 1

Het maken van deze suikervrije aardbeien parfait is heel makkelijk. Vul twee glaasjes met laagjes Griekse yoghurt, vers fruit, Steviala Supreme Strawberry en maak het tot slot af met de amandel chocolade vanille crunch van Go-Keto. En klaar!
Mark as complete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *