Suikervrije Oh’ Choc! wafels

15 minuten

super easy

14 wafels

Zei er iemand suikervrije Oh Choc wafels? Anders ik wel! Heerlijke zachte chocolade wafels, gezoet en op smaak gebracht met de zeer smaakvolle Steviala Oh’ Choc! suikervrije chocolade topping.

En of dit genieten was! Deze heerlijke suikervrije Oh Choc wafels zijn om je vingers bij af te likken, maar probeer toch maar een paar wafels van het beslag te maken. De basis van dit wafel recept is mijn recept voor suikervrije vanille wafels dat ik een aantal maanden voor Steviala heb ontwikkeld. Als je deze wafels al lekker vond, wacht dan maar tot je deze chocolade wafels hebt geproefd!

De wafels zijn gemaakt op basis van Steviala koolhydraatarm amandelmeel, Steviala Kristal Sweet Vanille, eieren, olie, Steviala Oh’ Choc! chocolade topping en een beetje bakpoeder en zout. Je mengt al deze ingrediënten en hup je bent al bijna klaar! Zo simpel kan het zijn. Voor de meeste zachte chocolade wafels haalde ik ook nog de staafmixer door het beslag heen. Daardoor zijn deze chocolade wafels zijn heerlijk zacht en zoet van smaak. Lekker met wat vers fruit, zelf opgeklopte slagroom of wat Steviala Frost poedersuikervervanger.

Tefal Snack Collection

Ik maakte deze wafels met de Tefal Snack Collection. Een super handig apparaat waarbij je de platen kunt verwisselen. Zo hebben ze speciale platen voor wafels, maar ook bagels, pannenkoeken of poffertjes. Voor deze wafels gebruikte ik de vierkante wafel platen, maar je zou bijvoorbeeld ook pannenkoeken of poffertjes kunnen maken met dit beslag. Dat lijkt me ook erg lekker. De keuze is aan jou!

Dit recept maakt 14 wafels. De genoemde macro’s zijn per wafel, zonder toppings.

Op zoek naar meer lekkere zoete recepten? Ga dan naar de receptenpagina voor meer!

Heb je deze suikervrije Oh Choc wafels ook gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto ervan deelt op Instagram en @melaketovita tagt!

3 from 1 Review

Ingredients

Adjust Servings
120 gram Steviala amandelmeel
100 gram Steviala Kristal Sweet Vanille
75 gram Steviala Oh' Choc! chocolade topping
50 ml olie
4 eieren
snufje zout
5 gram bakpoeder

Nutritional Information

122 calorieën
0.9 gram koolhydraten
11.1 gram vetten
3.8 gram eiwitten

Directions

1.

Suikervrije Oh' Choc! wafels maken

Verwarm eerst het wafeljizer. Meng dan alle ingrediënten in een grote mengkom. Voor een optimaal lekkere wafel ging ik nog even met een staafmixer door het beslag. Giet dan telkens een paar eetlepels in het wafelijzer en bak de wafels totdat er geen rook meer van het wafelijzer komt. Serveer met vers fruit en Steviala Frost.
Mark as complete

Notes

Dit recept bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een klein percentage ontvang van het aankoopbedrag wanneer je een bestelling doet via deze links. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *